SNGL

Automatische tijdregistratie

In samenwerking met logeQare biedt Ctrack u een exclusieve tool aan die inzicht geeft in de rij-, rust- en werktijden van uw buitendienstmedewerkers. Deze applicatie heeft aanzienlijke, positieve effecten op uw bedrijfsvoering.

Bedrijven missen cruciale informatie als rij-, rust- en werktijden niet goed bijgehouden worden en een koppeling met de back-office ontbreekt. Bij gebrek aan een geïntegreerde bedrijfsapplicatie, gebruiken medewerkers andere middelen, zoals Excel-sheets, die niet dagelijks en onvolledig bijgehouden worden. Alles behalve een ideale oplossing voor een betrouwbare urenregistratie.

Op een gebruiksvriendelijke manier tijd besparen en de omzet verhogen

Met de mobiele Buitendienst Tijdregistratie Applicatie (BTA) kunnen uren ter plekke ingevoerd worden, terwijl tegelijkertijd synchronisatie plaatsvindt met achterliggende bedrijfssystemen. De tijdwinst die met het inzetten van deze oplossing geboekt wordt, is aanzienlijk:

Door de dagelijkse en directe manier van urenverwerking, kunnen opdrachten en afgeronde projecten sneller gefactureerd worden. Er zijn geen ‘inlevermomenten’ meer en de kans op invoerfouten is minimaal.

In de BTA worden gebruiksgemak, rittenregistratie en real-time productiviteit functionaliteiten gecombineerd. De veilige, online omgeving is device-, locatie- en tijd onafhankelijk overal beschikbaar.

Buitendienstmedewerkers, planners en administratief personeel kunnen met behulp van deze applicatie efficiënter werken, sneller reageren en meer opdrachten of taken uitvoeren. Daardoor zullen zowel de bedrijfsomzet als de klanttevredenheid stijgen.

Toegankelijke webapplicatie en gebruiksvriendelijke mobiele app

De BTA bestaat uit een overal toegankelijke webapplicatie en een gebruiksvriendelijke app voor alle types smartphones en tablets. De grootste voordelen en besparingen in het kort:

  • de werkelijke uren worden inzichtelijk gemaakt en verwerkt
  • de gegevens kunnen zó de salarisadministratie in (verwerking gebeurt automatisch)
  • uitstekend te gebruiken voor projectadministratie en facturatie
  • tijdbesparingen onderweg en op kantoor
  • geen ‘inlevermomenten’, gegevens zijn direct beschikbaar
  • minder fouten door eenmalig vastleggen
  • betrouwbare analyse van activiteiten
  • meer buitendienstmedewerkers aansturen zonder extra overheadkosten
  • automatische signaleringen en correcties op basis van uw bedrijfsregels

Een demo krijgen

Wilt u er meer over weten en/of een uitgebreide demonstratie krijgen van de Buitendienst Tijdregistratie Applicatie (BTA)? Neem gerust contact met ons op.