SNGL
Jan van der Meulen  Jan van der Meulen • Methadon Uitgifte Systeem

Succes voor iedereen

‘Mijn medicatie uitgifte systeem (MUS) staat bij een aantal vaste klanten, GGD en apothekers in Nederland en België. Het systeem geeft doseringen van vloeibare methadon uit voor drugsverslaafden, die met 1 dosis normaal kunnen functioneren. Die methadon mag je niet zomaar verstrekken, daar zit een database achter met persoonlijke receptuur, gekoppeld aan wanneer door wie uitgifte is geweest.

De software van het uitgiftesysteem ontwikkelde ik zelf. Die draaide jaren stabiel, maar was op een gegeven moment niet meer te compileren, vertalen naar de (verouderde) software van de machines. Daarom heb ik logeQare gevraagd om mee te denken.

Het is prettig om met iemand te sparren, die met een frisse blik naar jouw business kijkt. Ik leg uit hoe het werkt, logeQare luistert, stelt vragen en kijkt net even anders. Ze komen met nieuwe ideeën en voorstellen, snappen hoe het in elkaar zit. Vervolgens gaan ze bouwen en krijg ik het concept via de mail, zodat ik kan testen wat prettig werkt en wat er nog anders kan. Zo werken we in een ontspannen sfeer aan een nieuw systeem, dat uiteindelijk een succes is voor iedereen.’

Lees de case: Medicatie Uitgifte Systeem