PG

Waarom logeQare?

De wereld verandert snel vandaag de dag. Nieuwe technologieën schieten als paddenstoelen uit de grond. De een nog mooier dan de ander. Al deze ontwikkelingen zorgen er voor dat het bos door de bomen aan het zicht wordt onttrokken.

Echter, veel van deze nieuwe ontwikkelingen zijn minder nieuw dan ze op het eerste gezicht lijken. Het is een beetje vergelijkbaar met een automotor. In essentie is deze de afgelopen eeuw niet anders geworden. Wel is deze kleiner, lichter, sneller en efficiënter.

Voor automatisering geldt dit in feite ook. Een moderne computer werkt niet anders dan een computer van dertig jaar geleden. Maar ook hier geldt dat de mogelijkheden enorm zijn toegenomen.

We stappen bijna dagelijks in de auto en eigenlijk hoeven we niet na te denken hoe we op onze plaats van bestemming komen. De techniek onder de motorkap is ’transparant’: we trappen het gas in en remmen zonder dat we kennis nodig hebben van hoe dit nou precies in z’n werk gaat. Een lieftallige stem vertelt ons welke afslag we moeten nemen of kiest een andere route als de omstandigheden dat vereisen.

Wij zien automatisering op een soortgelijke manier. De bestemming is het uitgangspunt. De onderliggende techniek helpt ons die bestemming zo snel mogelijk te bereiken. Zonder dat we deze techniek zien. Als de omstandigheden het vereisen passen we de route aan. Zodat we fris op onze bestemming aankomen.

Zie ook testimonials