PG

Wie zijn we?

logeQare, de naam zegt eigenlijk alles over wie wij zijn.

loge voor logistiek. Plaats en tijd spelen in veel processen een rol. Daar een logisch systeem voor ontwikkelen, vinden wij een mooie uitdaging.

Qare voor care. Dit staat voor de zorg voor onze klanten. Zorgen dat het ook werkt, zodat het de klant ook echt helpt bij zijn werk. Dat processen efficiënter gaan en dat de klant tijd en kosten bespaart.

eQ voor de emotionele, menselijke factor, in ons logo in kleur zichtbaar. Er zijn veel slimme systemen te bedenken, maar het gaat erom dat mensen er mee willen werken. Meestal vergt een nieuw systeem verandering en daarbij komen altijd emoties om de hoek kijken: ‘Waarom veranderen? Het gaat toch goed, zoals we het deden?’ Wij richten ons niet alleen op het bouwen van een slim systeem, maar doen dit met behulp van de mensen die het gebruiken in hun werk. Zij vertellen zelf wat volgens hen kan verbeteren en helpen ook bedenken hoe dat dan kan verbeteren. Vervolgens bouwen wij het zo, dat ze er ook graag mee werken. Sterker nog, zodat ze er plezier in krijgen en nog meer suggesties aandragen voor processen die we kunnen meenemen. Pas dan hebben wij ons doel bereikt.

Met onze achtergrond in IT en ervaring in het ontwikkelen van software, zijn wij ervan overtuigd, dat het vaak veel meer kan opleveren dan bedrijven zelf denken. Een kwestie van zorgvuldig, logisch nadenken en gebruik maken van draagvlak en ideeën van de mensen die ermee werken.